woensdag 2 mei 2012

START 11 MEI, 08:00
Het programma voor het nieuwe theaterseizoen 2012-2013 staats sinds vandaag online. Het uitzoeken van voorstellingen voor een nieuw theaterjaar kan dus beginnen! Welke cabaretiers komen er volgend seizoen naar Alkmaar? Welke musicals zullen te zien zijn? En welke topacteurs kunnen we verwachten? Het antwoord op deze vragen is nu makkelijk te vinden in de agenda

En voor wie liever bladert. Het programmaboekje ligt op dit moment bij de distributiecentra en wordt deze week bij alle bezoekers van de afgelopen 2 jaar bezorgd. We hopen dat het boekje uiterlijk zaterdag door de laatste brievenbussen valt. In het programmaboekje is ook uitgebreide informatie te vinden over bijvoorbeeld de series, waaronder een speciale vriendinnenserie, en over het Nederlands Philharmonisch Orkest/Nederlands Kamerorkest die komend seizoen de symfonische programmering in Theater De Vest zullen verzorgen. 

Even terug naar de website: in de agenda zie je overal de status ‘start 11 mei, 08:00’ staan. Dan gaat het namelijk echt beginnen: de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen. Het is altijd weer een spannend moment. Welke voorstellingen zijn het populairst? Wat wordt de top 10? Er zullen vast een aantal cabaretiers in dit rijtje staan: Theo Maassen, Bert Visscher, Youp van ’t Hek. En wellicht grote shows, zoals die van Hans Klok en de musicals Dik Trom en Annie. Maar misschien ook wel de toneeltoppers Rain Man of De verleiders… We gaan het vanzelf zien! Maak dus alvast je keuze en zorg dat je er vrijdag 11 mei om 8 uur bij bent! 

Marjolein Claudius, medewerker marketing en nieuwe media 

PS: heeft u nog vragen over de kaartverkoop? Mail ze dan naar kaartverkoopdevest@alkmaar.nl