dinsdag 27 november 2012

WIE ZOET IS KRIJGT LEKKERS
De feestdagen zijn in aantocht en dat betekent een leuke tijd in het theater. Zo hebben we op 11 december de komedie Don Juan van het Noord Nederlands Toneel. Omdat de aantrekkelijke Don Juan vast wel in de smaak valt bij de dames uit Alkmaar bedacht ik samen met het gezelschap een leuke Sinterklaas-actie: ‘wie zoet is krijgt lekkers’. Wat dat inhoudt? Scoor een flyer (in de goodiebag bij diverse ladies nights in Alkmaar) en ontvang je tweede kaartje gratis! 

Verder zijn we ook bezig om van Hema, de Musical een enorm succes te maken. Bij ons staat de musical vlak voor de kerstdagen dus reden genoeg om er een feestelijk geheel van te maken. Dus kunt u voor één keer een tompouce bestellen bij uw koffie en heeft Grand Café De Studio zuurkool met worst op het menu! Ook de foyer ondergaat een restyling en verandert in een warenhuis. Maar de meeste eer gaat natuurlijk naar de ‘echte’ Hema-medewerkers uit Alkmaar die meedoen en hun debuut maken op het podium. 

En verder? Met al het personeel zorgen we voor een feestelijke aankleding van het theater, Grand Café De Studio zorgt voor heerlijke buffetten met live cooking op Tweede Kerstdag en de artiesten zorgen voor de rest. Fijne feestdagen!

Marja Elzinga, medewerker publiciteit

Geen opmerkingen:

Een reactie posten