vrijdag 17 september 2010


KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN
Het lijkt alweer lang geleden: vrijdag 3 september. Toen openden we het nieuwe seizoen in Theater De Vest tijdens Kunst tot de Nacht. Er waren voorproefjes van de Blues Night en het Celtic Festival en je kon alvast een kijkje nemen bij de sfeervolle voorstelling van Eric Vaarzon Morel en de humor proeven bij De Nachtzusters. Ook speelde Huub Stapel afgelopen week voor twee bomvolle zalen en dat zorgde voor een goede start van dit nieuwe seizoen.

Maar eigenlijk gaat het vandaag pas echt goed beginnen! Vanavond speelt Eric van Sauers voor ridder en duiken Helmert Woudenberg en Sarah Eweg in het onstuimige liefdesleven van Frida Kahlo en Diego Rivera. Maar ook morgen is ons theater weer vol. Dan met de fans van Rob de Nijs (en Rob zelf is er natuurlijk ook!). Vanaf vandaag is er dus weer genoeg te beleven in Theater De Vest. En achter de schermen wordt er hard gewerkt aan de ‘themamaanden’. Zo is het volgende maand feest voor alle kids in Alkmaar en omgeving. Mijn collega’s Ceda en Marieke hebben een hoop leuke dingen bedacht! Mis ook het Blues Festival op 31 oktober niet. En dames opgelet: november is damesmaand!

Directeur Peter Blaauboer heeft tijdens Kunst tot de Nacht trouwens een leuk filmpje gemaakt van het reilen en zeilen van Theater De Vest. Nieuwsgierig? Bekijk het filmpje. En kom de sfeer binnenkort ook echt beleven in ons theater want zoals Marieke in juni al schreef: het is wetenschappelijk bewezen dat een theaterbezoek een intensere ervaring oplevert dan een bezoek aan de bioscoop! Veel theaterplezier dit seizoen.

Elianne van Diepen, marketeer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten