woensdag 11 mei 2011


KAARTVERKOOP 'KLASSIEK' VAN START!
Na het definitieve besluit op 28 april om de verbouwing van ons theater stop te zetten was het even schakelen. De programmering voor de alternatieve locaties lag al klaar; de nieuwe brochures lagen nog net niet onder de drukpers. En toen werd het allemaal anders: toch een ‘normaal’ theaterseizoen voor het komende jaar. We zijn hard aan het werk gegaan en vanaf nu kunnen we in stapjes laten zien dat we volgend seizoen een mooie programmering te bieden hebben!

Vanaf gisteren staat het klassieke aanbod namelijk op de website, en verkoop is ook al mogelijk! De klassieke concerten stonden geprogrammeerd in de Grote Sint Laurenskerk maar nu de verbouwing niet doorgaat vinden de klassieke concerten traditiegetrouw plaats in de kleine en grote zaal van De Vest. Een vijftal concerten zal nog wel te zien zijn in de kerk. En nieuw dit jaar: de stoelen in de kerk worden geplaceerd verkocht! U kunt dus zelf, van tevoren, een mooie plaats uitkiezen.

En als u in het verleden klassieke concerten heeft bezocht krijgt u vandaag ook nog eens een prachtige klassieke muziekgids thuisbezorgd met sopraan Lenneke Ruiten op de cover. De Alkmaarse sopraan is een internationaal veel gevraagd soliste en werkt nu mee aan het openingsconcert van symfonieorkest Holland Symfonia. Ook zijn wij trots op de komst van Wibi Soerjadi naar onze grote zaal. Zijn lyriek is onvervalst en hij is solo te beluisteren op 23 maart of samen met Holland Symfonia tijdens het Nieuwjaarsconcert op 3 januari.

De eerste stap naar het nieuwe seizoen is dus gezet. De volgende stap zetten wij volgende week. Vanaf vrijdag 20 mei vindt u een selectie voorstellingen op de website waarvan de verkoop woensdag 25 mei om 19:00 uur start. En in de tussentijd werken we gewoon door aan de programmering. Vrijdag 24 juni staat alles dan vanaf 12:00 uur online en het moment suprême vindt dit jaar plaats op vrijdag 1 juli om 08:00 uur: het complete seizoen live!

Marjolein Claudius, medewerker marketing en nieuwe media

Geen opmerkingen:

Een reactie posten