dinsdag 16 augustus 2011


OVERTUIGENDE NAMAAKDOLFIJNEN
Een enkeling weet het zeker. Er komt een levensecht dolfinarium naar het Canadaplein. Met een mobiel bassin en een echte zeezoogdierenshow. Wie verwacht er dan niet dat er echte dolfijnen komen? De mannen van theatergroep Hilaria willen ons maar al te graag laten geloven dat het allemaal echt is.

Een van de trainers vertrouwde ons toe: ‘Door ziektes, ongelukken of andere oorzaken zijn al onze dieren niet meer in staat te overleven in zee. Echter, door het rondreizend karakter van ons mobiele-dolfinarium, ervaren zij toch nog afwisseling van omgeving en het gevoel van ruimte en vrijheid. Alle dieren verkeren dan ook in blakende gezondheid en kunnen hun geluk niet op. Dit ziet, voelt, en beleeft men, als men naar deze prachtige show kijkt!..." U begrijpt het vast, Hilaria werkt uitsluitend met namaakdolfijnen. Maar wel met veel overtuigingskracht.

Drie jaar terug trad Hilaria al op met het Dolfinarium bij Zomer op het Plein. Het was een groot succes. Een zonovergoten middag op het plein, veel enthousiaste bezoekers: toeristen, bewoners, kinderen, volwassenen. Op veler verzoek daarom deze zomer weer te zien. Niet op zondag 24 juli, want toen regende het enorm, maar in de herkansing bij Rabo Juniorplein op zondag 21 augustus om 14.30 uur. Met een goede weersvoorspelling. Mis het niet!

Ceda Lablans, medewerker sponsoring

Geen opmerkingen:

Een reactie posten