dinsdag 22 januari 2013

NIEUW THEATER, NIEUW PROGRAMMA
Half april aanstaande start in Theater De Vest het tweede deel van de verbouwing. Begin oktober openen wij onze deuren weer met een volledig gemoderniseerd gebouw waarmee wij én u tenminste de komende 10 jaar vooruit kunnen. Met een prachtige vernieuwde grote zaal met ruim voldoende beenruimte, een prettig klimaat en natuurlijk met een programmering zoals u die al jaren van ons gewend bent. 

Waar kunt u zoal naar uitkijken? Onder andere naar de komst van de Ashton Brothers met hun fantastisch ontvangen nieuwe show, maar ook naar de nieuwe circusshow van Cirque Stiletto met opnieuw Ellen ten Damme als stralend middelpunt. Nieuwe cabaretprogramma’s zijn er van ondermeer Guido Weijers, NUHR, Ronald Goedemondt, Lenette van Dongen, Paul de Leeuw, Freek de Jonge en natuurlijk Jandino. Verder laten onze Zuiderburen zich niet onbetuigd met cabarettoppers als Wim Helsen, Kommil Foo en DWDD-ster Philippe Geubels. Op het gebied van populaire muziek verwachten we naast Ben Saunders namen als de Golden Earring, Boudewijn de Groot en de legendarische groep De Dijk met voorman Huub van der Lubbe! Ook participeert Theater De Vest in een nieuw musicalinitiatief van producent Albert Verlinde. Volgend seizoen brengt hij de flitsende dansmusical Flashdance op de planken in een geselecteerd aantal steden, waaronder Alkmaar. Toneel vormt de kers op de taart. Van het klassieke Shakespeare drama De Storm tot het actuelere Drama Heijn, De kruideniersdynastie (de opvolger van De Verleiders, dus mis het niet!). Maar ook titels gebaseerd op beroemde boeken - Haar naam was Sarah - of op een populaire tv-serie – Baantjer - maken nieuwsgierig. 

Begin mei komt ons volledige jaarprogramma uit. Houd uw brievenbus en onze website dus goed in de gaten, ook om u te informeren over onze spectaculaire opening in de eerste week van oktober!

Marijke van den Muijsenberg, hoofd programmering en marketing

PS: De nieuwe Plein Zaal, die vorige zomer werd gerealiseerd, is tijdens de verbouwingsperiode speciaal geopend voor bijzondere voorstellingen. Vanaf eind april 2013 kunt u hier terecht voor een aantal zorgvuldig geselecteerde programma’s, die u in een ontspannen sfeer, met een hapje en een drankje, kunt meemaken. Binnenkort volgt de agenda op onze website www.theaterdevest.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten