maandag 7 juni 2010


ZOMERSLUITING
De drukte van de Go Live, de start van de voorverkoop, is inmiddels wat afgenomen en we maken ons klaar voor de zomersluiting. Maar eigenlijk gaan we helemaal niet dicht. Natuurlijk, er zijn geen voorstellingen meer IN het theater maar buiten gaan we gewoon door met Zomer op het Plein. En ook wij kunnen niet allemaal achterover gaan zitten nu de (zogenaamde) rust is teruggekeerd…

Want u heeft massaal kaarten besteld! De meeste online wat voor ons een beetje werk scheelt qua afhandeling. Maar ook het uitdraaien, controleren en inpakken van de kaarten is een hele klus. Stel je voor: 40.000 kaarten die uit de printer komen rollen… En dan de bestelformulieren nog. Die zorgen er toch voor dat wij de zomer als een leuke tijd ervaren. Onze zomer begint vandaag, tegelijk met de sluiting van de kassa. We richten een speciaal ‘bestelformulier-kantoor’ in en daar sluiten we onszelf een paar weken in op. En dan gaat het echt beginnen. Eerst een uurtje husselen, dan een paar uurtjes nummeren en daarna dagenlang verwerken. Hopelijk heeft u netjes geschreven!

Maar u hoort ons niet klagen hoor. Het is juist leuk dat een theaterseizoen zo in elkaar zit. De spanning voor het nieuwe seizoen is in de zomer duidelijk voelbaar. En we houden echt nog wel een gaatje voor een weekje (of 2 of 3) vakantie. Welverdiend volgens ons. En dan verschijnen we 16 augustus weer fris, uigerust en vol goede moed aan de kassa!

Yvonne Ligtenberg, Hoofd Publieksservice

PS: Heeft u tijdens de zomersluiting nog vragen? Deze kunt u per e-mail aan ons stellen: kaartverkoopdevest@alkmaar.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten