dinsdag 30 november 2010


DE HOOFDPRIJS IS ERUIT!
Het is vandaag 30 november en daarmee de laatste dag van De Maand van de Dames. We kunnen terugkijken op een gezellige, feestelijke en bovenal vrouwelijke maand! De gehele maand november werden onze vrouwelijke bezoekers in het zonnetje gezet. Alle dames kregen een bedankkaartje met een actiecode waarmee zij mooie prijzen konden winnen. De actie was een succes! Ruim 2400 vrouwen hebben meegedaan en maar liefst 1647 van hen zijn in de prijzen gevallen.

Naast vele kortingsbonnen, gratis toegangskaartjes en cd’s was er een hoofdprijs voor een jaar gratis theater ter waarde van € 250,00. Elke dag bekeken wij in spanning de lijst met nieuwe prijswinnaars. En vorige week was het dan zover: de hoofdprijs was gevallen! De gelukkige en blij verraste winnares is mevrouw van der Lugt. Op 22 november heb ik de prijs aan haar uitgereikt. Mevrouw en meneer van der Lugt zijn trouwe bezoekers van Theater De Vest en kijken ernaar uit nog vele mooie voorstellingen te gaan bezoeken. De waardebon gaan zij gebruiken voor volgend theaterseizoen in De Hallen. Wij wensen hen veel plezier!

Jammer natuurlijk dat dit vrouwenfeest nu weer voorbij is maar morgen gaan we gewoon verder met de December Feestmaand. Heeft u ook zo’n zin in deze sfeervolle periode vol feestelijkheden? We hebben weer veel moois in petto en we doen natuurlijk ook weer mee met de kerstpakkettenactie voor de Voedselbank. Ik kijk ernaar uit!

Maaike Tissink, medewerker marketing en publiciteit

PS: mijn collega Ceda praat u volgende week in deze blog bij over de kerstpakkettenactie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten