dinsdag 25 mei 2010


GO LIVE!
Vrijdag 28 mei om 7 uur ’s ochtends start de kaartverkoop voor het nieuwe theater- en concertseizoen via onze website: www.theaterdevest.nl. Een bericht dat gemengde gevoelens oproept. Positieve spanning en ongeloof wisselen elkaar af. Want wat is het spannend of je dit jaar op tijd zal zijn om mooie plaatsen te bemachtigen voor de Oudejaarsconference van Guido Weijers of de show van Marc-Marie. En wat hebben we alweer zin in al die mooie voorstellingen die ons staan te wachten!

Maar waarom is er gekozen voor een vrijdag? Een doordeweekse dag waarop iedereen toch aan het werk is? En waarom op zo’n onmogelijk tijdstip? De belangrijkste reden is eigenlijk dat er op deze dag volop support aanwezig is. Bij Theater de Vest zelf maar ook bij het webbureau dat de kaartverkoop ondersteunt, bij de Gemeente Alkmaar en bij de telecombedrijven die voor het sms-verkeer zorgen. En door zo vroeg te beginnen kunnen veel mensen nog voordat ze naar hun werk gaan inloggen en misschien zelfs wel kaarten bestellen. En nu hoeft in ieder geval niemand op z’n vrije zaterdag (met hopelijk mooi weer) achter de computer te zitten! Niet dat het zoveel tijd kost om te bestellen, wachten hoeft helemaal niet. De code waarmee je toegang hebt tot de bestelwebsite blijft geldig tot het moment waarop je de code gebruikt. En de code kan op elke computer ingevoerd worden. Dat hoeft dus niet de computer te zijn waarop je je eerder hebt aangemeld voor de wachtrij.

En niet alleen bezoekers krijgen de kriebels bij de start van de kaartverkoop. Ook voor de medewerkers van ons theater is het een spannende tijd. Een drukke tijd die draait om die ene dag: de dag dat we gaan zien of het aanbod goed is bevallen bij onze bezoekers. Die dag noemen wij de Go Live. Een mooie naam voor een spannende dag. Iedereen heel veel succes met bestellen!

Marjolein Claudius, medewerker marketing en nieuwe media

Geen opmerkingen:

Een reactie posten