vrijdag 18 maart 2011

EEN NIEUW THEATERPROGRAMMA
Reikhalzend wordt er door velen naar uitgekeken: het nieuwe theaterseizoen, gebundeld in een mooi programmaboek. Maar wat gebeurt er dit jaar met het Vest-aanbod? Het theater wordt verbouwd en er wordt op diverse locaties geprogrammeerd. Komt er wel een mooi theaterprogramma?

Een programma komt er zeker, en mooi wordt het ook! Alle bezoekers die normaalgesproken een programmaboek ontvangen krijgen dit seizoen een inspirerende flyer op de deurmat. Hierop staat het complete aanbod en een beknopte omschrijving van de locaties. Ook zit er een antwoordkaart bij waarmee je een ‘Klassieke Muziekbrochure’ of een ‘Theater in de Wijk’ brochure kunt opvragen. Deze uitgaven omvatten op chronologische volgorde de informatie over de verschillende voorstellingen en concerten. Vanaf 27 april kunnen deze uitingen aangevraagd worden en is de website up-to-date. Ook de kaartverkoop gaat dan van start! Niet met de inmiddels bekende virtuele wachtrij, maar op de reguliere manier. Ik kan alvast verklappen dat het aanbod zeer de moeite waard is, maar daar zal onze programmeur in een volgende blog alles over vertellen.

Benieuwd naar het ‘nieuwe’ Theater De Vest? Klik dan onderaan deze pagina door naar de prachtige 3D animatie, gemaakt door het Alkmaarse NMTrix. Ook is er een korte film gemaakt in samenwerking met de Gemeente Alkmaar en het Stedelijk Museum. Over het Alkmaar van vandaag en de toekomst. Als dit een Facebook pagina was zou ik ‘m zeker ‘liken’. Dus neem snel een kijkje!

Elianne van Diepen, senior marketeer



Geen opmerkingen:

Een reactie posten