woensdag 24 februari 2010


WIE IS DE MOL?
Ook zo benieuwd naar de mol? Aanstaande zondag kun je de mol ontmoeten tijdens een meet & greet! Geen sluwe, volwassen mol maar een kleine, lieve en vooral harige mol die alles zal vertellen over zijn avonturen. Aan kinderen, welteverstaan. Die mogen na afloop van de voorstelling De grote avonturen van kleine Mol van Theater Terra het podium op, de spelers ontmoeten en iedere vraag die ze maar kunnen verzinnen stellen (en dat kunnen ze goed!).

Nog voor het begin van ieder theaterseizoen bedenken we allerlei leuke activiteiten voor kinderen rondom de jeugd- en familievoorstellingen. Waarom? Omdat het zo ontzettend leuk is, voor de kinderen maar ook voor de makers én voor ons. En omdat we graag iets extra’s mee willen geven. Theater moet een beleving zijn. De spelers zorgen voor een mooi stuk en wij voor alles er omheen.

Naast de meet & greets organiseren we kijkjes achter de schermen, workshops schilderen, dans en theater, pannenkoeken bakken in De Studio, kleurwedstrijden en prijsvragen. En heel af en toe nodigen we de kinderen uit ons te helpen met ons werk. Ze mogen dan de jassen aannemen bij de garderobe, kaartjes scheuren bij de ingang van de zaal, flyers uitdelen aan het publiek. Heel volwassen werk wat ze heel serieus en met stralende gezichtjes doen. Mooi toch?!

Ceda Lablans, medewerker publiciteit en sponsoring

Geen opmerkingen:

Een reactie posten