dinsdag 30 maart 2010


DE MAAND VAN DE DAMES
In april staat een groot aantal ‘dames’ op ons podium: Mathilde Santing, Moya Brennan, Leine, Sara Kroos en o.a. Leonie Jansen en Ricky Koole in She Got Game. En zo ontstaat dus de Maand van DE Dames. Maar wat kun je dan doen voor je bezoekers? Hoe geef je zo’n themamaand iets extra’s mee?

Een goed idee doet zich aan: een tupperware party voor theater. De T-party is geboren! Het plan? Een bijzonder avondje voor vriendinnen, (schoon)zussen en (schoon)moeders. Ze komen alles te weten over het huidige en nieuwe theaterseizoen bij hen thuis. Theater De Vest komt dus op bezoek! De T-party brengt hen theater, tips en tickets thuis (vandaar de T…). Een avond voor theaterliefhebbers met mooie aanbiedingen. Degene die zich aanmeldt hoeft slechts een groepje theaterminnende dames bij haar thuis te verzamelen. Theater De Vest verzorgt de rest.

Leuk idee, maar dan wordt het spannend. Willen onze bezoekers wel zo’n T-party? We hebben op verschillende manieren aandacht besteed aan de T-party: een brief aan alle vrouwenverenigingen in de regio en aan zeer trouwe bezoekers, vermelding in het Alkmaar Prachtstad Magazine en een banner op onze website. De reacties tot nu toe? Eén aanmelding… Het goede nieuws: we gaan in ieder geval één leuke T-party organiseren als testcase. Aanmelden kan natuurlijk nog steeds, stuur dan een mailtje naar marketing.devest@alkmaar.nl Wij hebben er zin in!

Ceda Lablans. medewerker publiciteit en sponsoring

Geen opmerkingen:

Een reactie posten