vrijdag 5 maart 2010


KOM EENS DICHTERBIJ!
Vorige week was ik naar de nieuwste voorstelling van Emio Greco. Prachtig! Echt, adembenemend mooi. Wat gebeuren er toch bijzondere dingen in die kleine zaal. Jammer dat niet meer mensen deze voorstelling hebben beleefd...

Hoe genereren we meer aandacht en publiek voor de kleine zaal? Hoe leggen we uit dat juist in deze zaal bijzonder en kwetsbaar aanbod wordt geprogrammeerd en de nieuwe generatie cabaretiers te zien zijn? Vorig seizoen hebben we dit gedaan door een maand lang extra inleidingen te geven, een boekje te ontwikkelen met het ontstaan van de kleine zalen in Nederland en organiseerden we een informele avond met bijzondere makers. Zij gingen in gesprek met het publiek en dit werd een boeiend geheel. Maar nu willen we het bereik vergroten! We willen dat ál onze theaterbezoekers de makers aan het woord horen.....en de bezoekers die verknocht zijn aan de voorstellingen in de kleine zaal. Want kunnen zij niet het beste uitleggen waarom je eens een voorstelling in die ‘vlakke vloer’ zaal moet zien?

Oordeel zelf! Klik hier en laat ons weten of je na het bekijken van deze filmpjes zin hebt gekregen om een bezoek aan onze REAAL Zaal te brengen. In de REAAL Zaal kun je de artiesten zien en voelen zweten. Het is er bijzonder intiem en je kunt zelfs op het podium zitten! Lekker dichtbij ;-).

Elianne van Diepen, marketeer
ediepen@alkmaar.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten