vrijdag 23 april 2010


THEATER-PARTY!
Afgelopen maandag was het zover. In het kader van de maand van de dames hielden wij een THEATER-party bij een super gezellige groep vrouwen in Warmenhuizen. Collega Marja en ik waren vooraf best wat nerveus. Waar komen we terecht? Zullen er geen stiltes vallen? Hebben we wel genoeg leuke informatie? En...wat voor vragen kunnen we verwachten?

Vanaf het moment dat gastvrouw Irene de deur opende viel de spanning van ons af. We kwamen terecht in een gezellig huis met zeer vriendelijke mensen. Allen waren bekend met ons theater en bleken regelmatig een voorstelling bij te wonen. Oma gaat bijvoorbeeld naar klassieke concerten en dochter naar Danstheater AYA. Tante heeft een brede interesse en vriendin houdt vooral van cabaret.

Na een leerzame avond (de dames deelden graag hun ervaringen met ons) vertrokken wij om 22:15 uur weer naar Alkmaar. Ín het bezit van drie garderobe nummertjes, de dames waren namelijk als laatste uit ons theater vertrokken waardoor ze deze niet meer af konden geven ;-). Wat een leuke avond! Het is echt bijzonder om bij een bezoeker thuis te mogen komen. Ik ben benieuwd wat de T-party op 6 mei ons gaat brengen. Dit keer dichtbij huis, in Castricum!

Elianne van Diepen, marketeer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten