woensdag 17 november 2010


GOODIES IN OVERVLOED!
Elke maand heeft een speciaal thema in Theater De Vest. Deze thema’s worden aan het begin van het seizoen bedacht, meestal aan de hand van de programmering in een maand of omdat er bijzondere landelijke festivals of feestdagen zijn. Zo is de ‘Week van de Liefde’ inmiddels een begrip in februari. In november neemt de musical Crazy Shopping, die een hele week bij ons speelt, een hoofdrol in. Een echte vrouwenmusical, dus voila: november is omgedoopt tot maand van de dames!

Gisteravond was de eerste Crazy Shopping show. Met speciaal voor elke 100e bezoeker een Keune hair cadeaupakket! En we hadden het goed ingeschat: er waren gisteravond voornamelijk vrouwelijke bezoekers. Ook wel een paar mannen natuurlijk, die overigens ook echt genoten hebben! De show was uitbundig met veel herkenbare liedjes en het publiek was enthousiast. En de goodie bag na afloop werd gretig afgenomen. Dat was tenslotte de bedoeling: stop the shopping en ga voor gratis!

Maar naast deze feel good musical, die nog te zien is t/m zondag 21 november (met elke avond goodie bags!), worden de dames deze maand nog extra verrast. Ze ontvangen een heel lief bedankje voor hun bezoek aan ons theater. Met een uitnodiging om deel te nemen aan een online actie waarbij leuke prijzen gewonnen kunnen worden. Met als hoofdprijs: de rest van het seizoen gratis naar ons theater! En ik kan alvast verklappen: deze prijs is er nog niet uit…

Dus dames, veel plezier deze maand. En mannen, met zo’n gelukkige vrouw aan je zij kan de avond toch niet meer stuk?!

Elianne van Diepen, senior marketeer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten