woensdag 10 november 2010


KOM OP HET PODIUM!
De landelijke klassieke muziekweek heeft in 2009 voor het laatst plaatsgevonden. Wij vinden echter dat klassieke muziek elk jaar opnieuw in de spotlights mag staan en daarom lichten we een aantal verschillende concerten uit in onze eigen klassieke muziekweek (deze week!).

Wat hebben we nog voor u in petto? Best bijzondere dingen. Een prachtige opera mag natuurlijk niet ontbreken deze week. Dus hebben we morgen Rigoletto van de Internationale Opera Producties in de Grote Zaal staan. En in de REAAL Zaal kunt u morgen muziek beleven van zo dichtbij zoals u nog niet eerder in ons theater hebt meegemaakt! Hoe dan? U mag een matrasje of kussen meenemen en kunt op het podium gaan liggen! Het internationaal vermaarde pianoduo Sandra en Jeroen van Veen speelt vervolgens een unieke uitvoering van het beroemde, indrukwekkende werk Canto Ostinato van componist Simeon ten Holt. Wilt u dit ook graag meemaken vanaf het podium en niet vanaf een theaterstoel? Laat dit dan even telefonisch weten (072- 548 99 99) en bel snel, want er is beperkt plek op het podium…

Vrijdag sluiten we onze klassieke muziekweek af met een concert van Holland Symfonia. En ook hier hebben we een extra-tje bij: om 15.00 uur begint de openbare repetitie die gratis toegankelijk is. Genoeg bijzonders dus om de klassieke muziekweek eervol in stand te houden. Geniet ervan!

Marjolein Claudius, medewerker marketing

Geen opmerkingen:

Een reactie posten